Contact

Contact

U kunt telefonisch en via mail een afspraak maken. Niet bereikbaar? Spreek uw naam en telefoonnummer in, u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Op afspraak:

Maandag          09.00 – 22.00 uur

Dinsdag            09.00 – 22.00 uur

Woensdag        09.00 – 17.00 uur

Donderdag      09.00 – 17.00 uur

24 uurs webshop: www.webshopanique.nl

Kerkstraat 4, Hank   | M 06-20175862  |info@esthetiqueanique.nl


Bent u verhinderd?

Laat dit dan minimaal 24 uur van tevoren telefonisch weten, zodat de voor u gereserveerde tijd benut kan worden. Als u niet tijdig annuleert gaat deze tijd verloren en zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Zoekt u een Schoonheidssalon & Pedicure in Hank?

Boek dan eens een gezichts, lichaams of verzorgingsbehandeling via www.esthetiqueanique.nl te Hank.
Esthétique Anique is het adres waar u terecht kunt voor een eventuele huidanalyse, maar ook voor meerdere, uitgebreide professionele behandelingen en massages. Deze Schoonheidssalon & Pedicure is gevestigd in Hank en werkt met de uitgebreide verzorgingslijn van Comfort Zone. Comfort Zone is een uiterst professioneel en exclusief cosmetica merk. Deze verzorgingslijn bestaat uit verschillende producten die op professioneel advies van onze schoonheisspecialiste toegepast worden op de huid, aan de hand van een uitgebreide huidanalyse.

Hank ligt centraal tussen Gorinchem en Breda en ligt in de buurt van plaatsen als Raamsdonksveer en Oosterhout. Hank is gemakkelijk te bereiken via de A27.