Contact

Contact

U kunt telefonisch en via mail een afspraak maken. Niet bereikbaar? Spreek uw naam en telefoonnummer in, u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

 

Maandag          09.00 – 22.00 uur (op afspraak) 

Dinsdag            09.00 – 22.00 uur (op afspraak) 

Woensdag        09.00 – 17.00 uur (op afspraak) 

Donderdag      09.00 – 17.00 uur (op afspraak) 

24 uurs webshop: www.webshopanique.nl

Sluiske 6, 4273 GK  Hank   | M 06-20175862  |info@esthetiqueanique.nl


Bent u verhinderd?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u niet op een afspraak kunt komen. Als u de afspraak niet door kunt laten gaan, vragen wij u tijdig – minimaal 24 uur van tevoren – af te zeggen. Een andere gast kan dan van deze afspraak gebruik maken. Hiermee voorkomt u ook kosten, die voor eigen rekening zijn. Wij zijn genoodzaakt u een rekening te sturen als u de afspraak niet (tijdig) afzegt. Het tarief bedraagt de ingeboekte tijd verrekend in de prijs van de behandeling.
De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Zoekt u een Schoonheidssalon & Pedicure in Hank?

Boek dan eens een gezichts, lichaams of verzorgingsbehandeling via www.esthetiqueanique.nl te Hank.
Esthétique Anique is het adres waar u terecht kunt voor een eventuele huidanalyse, maar ook voor meerdere, uitgebreide professionele behandelingen en massages. Deze Schoonheidssalon & Pedicure is gevestigd in Hank en werkt met de uitgebreide verzorgingslijn van Comfort Zone. Comfort Zone is een uiterst professioneel en exclusief cosmetica merk. Deze verzorgingslijn bestaat uit verschillende producten die op professioneel advies van onze schoonheisspecialiste toegepast worden op de huid, aan de hand van een uitgebreide huidanalyse.

Hank ligt centraal tussen Gorinchem en Breda en ligt in de buurt van plaatsen als Raamsdonksveer en Oosterhout. Hank is gemakkelijk te bereiken via de A27.