[ GEEF EEN GLIMLACH CADEAU ]

[ GEEF EEN GLIMLACH CADEAU ]


EVEN ONTSPANNEN

In samenwerking met stichting Look Good Feel Better wordt een speciale editie van ‘Geef een glimlach cadeau’ georganiseerd voor mensen met kanker.

Je kunt bij de beauty specialisten van [ comfort zone ] en hannah door het hele land een afspraak maken voor een heerlijke verwenbehandeling en een oppepper van je huid.

Aandacht voor jezelf en even nergens aan denken, zorgt dat je weer lekkerder in je vel zit en met een glimlach geniet. Deze ervaring laat je weer even gewoon jezelf zijn. Een moment van ontspanning bij de huidcoach maakt het verschil!


Kijk op https://nl.comfortzoneskin.com/pages/geef-een-glimlach voor meer informatie.

Tijdens de behandeling word er gewerkt met de REMEDY producten van
[ COMFORT ZONE ]

Een gevoelige, verzwakte huid reageert continu op haar omgeving en op externe factoren, zoals wind, zon, verwarming, airconditioning en zelfs op water. Wanneer de huidbarrière, onze natuurlijke beschermlaag, beschadigd is kunnen bacteriën van buitenaf makkelijker irritaties veroorzaken. De REMEDY-producten van [ comfort zone ] bezitten de kracht van natuurlijke ingrediënten om de gezondheid van de gevoelige, verzwakte huid te bevorderen. Dit doen ze door de huidbarrière terug in balans te brengen en te beschermen. Roodheid wordt zichtbaar verminderd en de huid voelt comfortabel aan. De huid is sterker en beter in staat om zich te beschermen tegen externe factoren. Siliconen zijn vervangen door natuurlijke oliën welke een aangename textuur garanderen. Vrij van siliconen, parabenen, minerale oliën, parfum en surfactanten en tot wel 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Klik hier voor meer informatie over de Remedy Producten.